Gezocht!

Mensen met achillespeesklachten

Een Achillespeesblessure kan hardnekkige klachten geven, die tot forse beperkingen in het dagelijks leven of sport kunnen leiden. Vaak hebben mensen al diverse behandelingen geprobeerd, echter een aanzienlijk deel van de patiënten houdt toch klachten. Frustrerend!

TendoMáx is een gespecialiseerd spreekuur voor Achillespeesklachten van de afdeling sportgeneeskunde van het Máxima Medisch Centrum. Wij hebben reeds jaren ervaring met het behandelen van mensen met een chronische achillespeesblessure. Wij maken gebruik van de nieuwste inzichten, geavanceerde diagnostiek en werken nauw samen met een (sport)fysiotherapeut en podoloog. We richten onze aanpak op úw specifieke risico- en onderhoudende factoren en stemmen de behandeling continu af op de belastbaarheid van uw pees. Daarmee hebben wij een uniek product in handen!

Om deze vooruitstrevende aanpak te evalueren hebben wij een onderzoek opgezet. Indien u langer dan 3 maanden achillespeesklachten heeft en interesse heeft in een intake op het  TendoMáx spreekuur of om te kijken of u in aanmerking komt voor het onderzoek kunt u contact opnemen via:

- Telefoonnummer 040-888 6040
- E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

acgillespeesklachten

primi sui motori con e-max

 
 

bel ons

040 - 888 6040
(blessures)

040 - 333 3026
(keuringen, CPC, fietspositie metingen)

contact

laat ons contact opnemen
of
kom ons opzoeken

Bel mij terug

Naam*
Vul uw naam in a.u.b.

Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in a.u.b.

Ongeldige invoer

Contactgegevens

Sportcomplex
Eindhoven-Noord
Vijfkamplaan 8
5624 EB Eindhoven

Locatie Veldhoven
route 207 (via de zij-ingang)
De Run 4600
Postbus 7777
5500 MB Veldhoven